O femeie din India, inarmata doar cu uneltele pentru munca la camp, a reusit sa ucida un leopard care o atacase. In prezent, aceasta se afla in spital, cu multiple rani si fracturi, dobandite in urma luptei de jumatate de ora.

Kamla Devi, de 56 de ani, din Uttarakhand, a fost atacata, pe camp, de un leopard ce se ascundea in niste tufe din apropiere. Femeia a ripostat cu o secera si o cazma, informeaza BBC.

leopard_606_600x450

„Am crezut ca mor, dar nu mi-am pierdut rabdarea si curajul”, a povestit femeia, care la momentul atacului cara apa pe camp, langa satul Sem Nauti. Aceasta isi aminteste ca, in timpul luptei, i-a spart leopardului cativa dinti. In cele din urma, a reusit sa rapuna animalul.

Jumatate de ora s-a luptat cu bestia, alegandu-se cu doua fracturi la mana dreapta si una la stanga. Are rani la cap si picioare si muscaturi pe tot corpul, a spus medicul care o trateaza, marturisind ca este surprins ca a supravietuit.

In ultimele saptamani, leoparzii au reusit sa ucida o femeie in Uttarakhand si sa raneasca o alta in Rudraprayag. Intalnirile cu oamenii sunt tot mai frecvente, pentru ca habitatul natural al animalelor s-a micsorat in ultimii ani.

Sursa: Ziare.com