Vineri in jurul orei 16.20 a sosit la Manastirea Nicula premierul Victor Ponta, insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, si de prefectul de Cluj, Gheorghe Vuscan. Primul ministru a fost intampinat de IPS Andrei, de staretul manastirii, alaturi de care s-au aflat ministrul transporturilor, Ioan Rus, presedintele PSD Cluj Remus Lapusan, ministrul delegat pentru dialog social, Aurelia Cristea, Ioan Neselean, viceprimarul din Gherla si Ionel Manecan, primarul din Fizesu Gherlii.

Victor Ponta a vizitat biserica de lemn si cladirea inca in contructie a catedralei, iar la plecare a facut scurte declaratii, in care si-a exprimat sprijinul pentru necesitatile lacasului de cult si ale pelerinilor, conform gherla.info.

Intrebat daca si-a pus o dorinta in fata icoanei facatoare de minuni, primul ministru a declarat ca da, dar nu o dorinta politica, ci legata de familie si de sanatate.

Ponta speră ca ortodocșii să-l voteze la alegerile prezidențiale. Zilele acestea a vizitat pe lângă mănăstirea Nicula și mănăstirile Putna și Cacica.

NapocaNews, Foto: Gherla.info