Ignorînd noua majoritate formată, pentru a-şi servi stăpânii politici care practic i-au dat o sinecură , prefectul Gheorghe Vuşcan le face acestora jocurile politicianiste.

„Din nou a atacat în contencios administrativ, sub pretextul respectării legii, a doua numire a domnului Mihai Seplecan în funcţia de vicepreşedinte a CJ Cluj.

Domnule Vuşcan! Pînă să ne tot spuneţi despre respectarea legii, atrageţi-le atenţia colegilor dumneavoastră de partid, să nu mai profite de chichiţele şi neajunsurile acesteia şi să respecte noua majoritate formată în Consiliul Judeţean Cluj.

Jocul imoral pe care îl faceţi, domnule „perfect” nu face altceva decât să întârzie proiectele majore ale Clujului, să blocheze accesarea fondurilor europene, să blocheze actul administrativ la nivelul judeţului nostru.

Toate acestea sunt acţiuni împotriva cetăţeanului clujean, plătitor cinstit de impozite şi taxe, domnule Vuşcan!
Este de ajuns că şeful dumneavoastră direct, pe linie de partid şi de guvern, Victor Viorel Ponta, din incompetenţa şi rea voinţă a introdus 36 de taxe noi şi a târât România într-o nouă recesiune economică.

Vă cer domnule Vuşcan să nu puneţi umărul la demolarea principiilor fundamentale ale democraţiei şi să respectaţi noua majoritate formată în Consiliul Judeţean.

Clujul are nevoie de o configuraţie politică stabilă, majoritară, care să se ocupe de administraţie și nu de jocuri politicianiste meschine făcute cu scopul de a călca în picioare democraţia şi care să sfideze bunul simţ” declară consilier Judeţean PDL, Rareş Stelian RUSU.

NapocaNews