Preşedintele PMP, Elena Udrea (foto), a declarat, luni, la Alba Iulia, că va accepta provocarea lui Emil Boc de a se alătura campaniei de donaţii „ASL Ice Bucket Challenge” şi îşi va turna o găleată cu apă rece în cap, în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta „pentru a se trezi la realitate”.

„Gardienii galaxiei” revine pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme mai sunt în top – VIDEO 11:30

Udrea acceptă provocarea lui Boc: Îmi voi turna apă în cap în faţa Guvernului şi îl provoc pe Ponta (Imagine: Ştefan Sandu/Mediafax Foto)

Liderul PMP, Elena Udrea, a spus, într-o conferinţă de presă, că acceptă provocarea lui Emil Boc de se alătura campaniei de donaţii „ASL Ice Bucket Challenge”, precizând că a vrut să îşi toarne o găleată cu apă rece în cap chiar la Alba Iulia, în cetate, însă ulterior a decis să facă acest lucru în faţa Guvernului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. Am vrut chiar să fac lucrul acesta la Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că e un proiect la care am ţinut foarte mult şi pe care l-am sprijinit şi l-am finanţat foarte mult, însă aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă. Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate”, a afirmat Udrea.

Întrebată dacă glumeşte, Elena Udrea a spus că nu glumeşte şi s-a gândit serios să facă acest gest în faţa Guvernului, provocându-l apoi pe Victor Ponta „să facă o baie cu apă rece” şi „să se trezească puţin”.

„Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gândit. Deci, dacă n-am făcut-o la Cetate, o să mă duc la Bucureşti şi o să-l provoc în faţa Guvernului pe domnul Victor Ponta, să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece”, a adăugat Elena Udrea.

Fostul premier Emil Boc, aflat în concediu în Turcia, a postat, duminică, pe pagina sa oficială de Facebook, un filmuleţ în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap, menţionând că răspunde astfel provocării lansate de sportivii Clubului MMA Transilvania de a se alătura campaniei de donaţii ”ASL Ice Bucket Challenge”.

El i-a provocat să se alăture campaniei pe candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda, şi pe nepotul său, Alex Boc.

Sursa: Mediafax