Un bărbat din Cluj-Napoca a tras mai mult focuri cu un pistol cu bile de cauciuc în timpul unui scandal care a avut loc în centrul orașului. Chiar dacă nu au existat victime, poliţiştii clujeni au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, citat de Mediafax, un scandal a izbucnit, marţi dimineaţă, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, în zona unor localuri, pe fondul unor neînţelegeri între mai mulţi tineri.

În jurul orei 5.30, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane pe strada Tipografiei din Cluj-Napoca, în timpul acesteia s-a folosit şi un pistol cu bile de cauciuc, dar nu a fost nimeni rănit. Două persoane, inclusiv bărbatul care a făcut uz de armă, au fost imobilizate de agenţii de pază şi de poliţişti. În cauză se fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au luat parte la altercaţie şi pentru luarea măsurilor care se impun, mai scrie sursa citată.

Jucan a precizat că incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă, poliţiştii urmând să vizioneze imaginile pentru a putea continua cercetările.

NapocaNews