Chiar daca perioada de transferuri s-a incheiat oficial, ardelenii de la CFR Cluj sunt aproape sa mai aduca un jucator, un fotbalist important, care a trecut in cariera pe la Manchester United.

Transferul lui Davide Petrucci (22 de ani) este din nou in actualitate la Cluj, Petrucci fiind liber de contract dupa ruperea angajamentului cu United.

Italianul ar putea semna un contract pe 1 an cu CFR, dupa cum a anuntat jurnalistul Gianluca Di Marzio, unul dintre cei mai renumiti ziaristi din presa internationala.

Petrucci ajunsese la United in 2009, dar nu a evoluat la echipa mare a lui Manchester. El a fost imprumutat la Peterborough United, Royal Antwerp si Charlton Athletic, echipe la care a strans 21 de meciuri in doua sezoane. In plus, el a bifat si selectii pentru nationala U19 a Italiei.

„Davide Petrucci va incepe in curand o noua aventura. Tanarul mijlocas si-a incheiat contractul cu Manchester United si va semna cu CFR Cluj un contract pentru un sezon cu drept de prelungire pentru alte doua.”, spunea Di Marzio.

D.A.