Compania romanească CORAL IMPEX, prestatoare de servicii profesionale de deratizare, dezinsecţie, dezinfecţie şi tratamente fitosanitare a fost premiată de către World Confederation of Businesses (WORLDCOB) cu cea mai importantă distincţie de afaceri din lume: “BIZZ 2014”. Ceremonia de decernare a premiului a avut loc în 1 şi 2 august în cadrul unei somptuoase gale, la Kahala Hotel & Resort, Honolulu, Hawaii.

coral impex

Este important de menţionat faptul că WORLDCOB este o organizaţie cu sediul în Houston, Texas ce promovează succesul în afaceri a peste 3000 companii din 100 de ţări, recunoscând totodată responsabilitatea socială şi abilităţile manageriale deosebite ale liderilor acestor companii.

Concomitent cu acest premiu, CORAL IMPEX a devenit un membru de elită al WORLDCOB, alături de companii de succes din întreaga lume.

WORLDCOB este susţinută de o “Comisie de Evaluare”, formată dintr-un grup independent de profesionişti, cu specializări variate, ce urmăresc în procesul de evaluare a companiilor parametri precum: Succesul afacerii; Sisteme de management implementate; Calitatea serviciilor/produselor oferite; Creativitate şi inovatie în afaceri; Responsabilitatea socială.

„A devenit un obicei pentru noi, ca în fiecare an să fim premiaţi de către cele mai importante organizaţii internaţionale de afaceri. Este rezultatul unei munci asidue şi susţinute a întregului colectiv, căruia doresc să îi mulţumesc pe această cale. Ne-am înscris pe un drum dificil, dar frumos, acela de lider în domeniul nostru de activitate, pe care suntem hotărâţi să rămânem şi în perioada următoare.”, a afirmat domnul Alexandru Badea, Managerul General al Coral Impex.

CORAL IMPEX este una dintre cele mai importante companii prestatoare de servicii DDD din Europa. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensată cu peste 50 de premii şi distincţii naţionale şi internaţionale.

NapocaNews

 

coral impex1