Meciul de debut în noua ediţie de campionat a fost unul nebun pentru ”U” Alexandrion. Clujencele au terminat la egalitate, scor 29-29, întâlnirea cu HCM Roman, la capătul unui joc în care ambele echipe ar fi putut să câştige confruntarea.

Gazdele au început tare partida şi s-au desprins nesperat pe tabela de marcaj, chiar şi la 6 goluri însă, romaşcanele au reuşit să echilibreze situaţia spre finalul primei părţi.

Cu 3 minute înainte de pauză oaspetele au reuşit chiar să egaleze la 11, dar „studentele” au mai înscris de 3 ori şi au intrat la cabine în avantaj (14-11).

Repriza a doua a fost extrem de disputată, cu HCM Roman alergând după egalare. Inevitabilul s-a produs la 16 şi din acel moment niciuna dintre combatante nu a mai reuşit să rupă echilibrul.

În ultimul minut de joc Irina Ivan a marcat un gol ce ar fi putut aduce victoria clujencelor însă, Agrigoroaie de la HCM Roman a egalat cu doar 5 secunde înaintea ultimului fluier al meciului.

De la ”U” Alexandrion s-au remarcat Mihaela Ani Senocico, autoare a 10 goluri şi Laura Popa cu 6 reuşite, în vreme ce de la echipa vizitatoare cea mai bună marcatoare a fost Băbeanu (6 goluri).

Paul Panait