Tehniciaul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat duminică seară, după meciul câştigat în faţa formaţiei Petrolul, scor 2-1, în etapa a VI-a a Ligii I, că elevii săi au făcut o partidă excelentă şi că victoria este meritată.

„O victorie fără dubii, băieţii au demonstrat că au atitudine. Nu vorbesc de arbitraj, nu mă interesează. Ce e important e că echipa mea s-a autodepăşit. Mergem în Ardeal şi sărbătorim mâine. Merită, pentru că sunt nişte băieţi deosebiţi, care muncesc mult şi care au demonstrat că se pot bate de la egal la egal cu orice adversar. Băieţii au pus muzică în vestiar, dansează. Sunt foarte mândru de ei”, a explicat tehnicianul, la final, la Look TV.

Obiectivul pe termen scurt al echipei, antrenorul ardelenilor nu a dorit să intre în detalii, dar în spatele cuvintelor se citea visul de a cuceri titlul: „Important e să facem cât mai multe puncte şi să ne păstrăm aproape de locul 1. Nu ţintesc un anumit loc la finalul turului”

Piţurcă a anunţat în această seară lotul pentru partida cu Grecia, iar din lot va lipsi din nou Ciprian Deac, un fotbalist ale cărui evoluţii au fost excepţionale în acest debut de sezon. Miriuţă l-a recomandat la prima reprezentativă încă de acum mai bine de o lună, dar de această dată nu a vrut să polemizeze pe marginea subiectului

„Cipi a jucat excelent, eu mi-am spus doar părerea, nu eu fac selecţia. Din punctul meu de vedere, Deac e cel mai bun jucător din România pe postul lui”, a conchis Miriuţă.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a VI-a Ligii I, în care de la gazde au fost eliminaţi doi jucători. Golul gazdelor a fost marcat de Teixeira ’54. Pentru CFR Cluj au înscris Jakolis ’39 şi Tade ’85.

NapocaNews