Cel mai incendiar show de arte marţiale în cuşcă vine în data de 7 noiembrie 2014 la Cluj-Napoca. Gala UFT 2014 va aduce în cusca de MMA cei mai buni luptători de Kickbox, Karate şi MMA – Arte Marţiale Mixte din România. Vor lupta sportivi din Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Arad, Bistriţa, Piteşti, Constanţa, Năsăud, Târgovişte, Deva, Găieşti şi Satu Mare.

În deschiderea evenimentului vor avea loc primele meciuri de Karate, Kumite Rotativ pe Echipe, avându-i ca protagonişti pe cei mai buni Karateka din ţară, Campioni Mondiali, Europeni şi Internaţionali.

După aceasta vor urma meciurile de Kickbox unde vor lupta cei mai în vogă bărbaţi de la cele mai importante cluburi de profil din ţară.

În final gala se va încheia cu mult aşteptatele meciuri de MMA – Arte Marţiale Mixte unde se vor putea viziona cei mai compleţi luptători de arte marţiale. Aceştia vor lupta în picioare, la sol, vor încerca să-şi finalizeze adversarii prin procedee de Brazilian Jiu-jitsu sau să obţină KO-ul prin loviturile de braţe sau picioare. Vor fi folosite proiectărişsi procedee de ducere la sol din Judo şi Wrestling.

Gala UFT 2014 este cea mai spectaculoasă Promoţie de Arte Martiale unde veţi putea vedea cei mai buni sportivi din cele mai dure arte marţiale – MMA şi Kickbox – dar şi fineţea, eleganta şi precizia campionilor de Karate!

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca. Biletele se găsesc la Standul de bilete de la Iulius Mall, Standul de Bilete de la Casa de Cultura a Studenţilor (Standul James Blunt), Standul de la CORA precum şi în locaţiile partenere – Fabrica de Poker Monaco şi sălile MONACO CLUB.

Pretul biletelor este de 20 de lei în presale, 25 lei în ziua evenimentului şi 100 lei la Mesele VIP (locuri limitate).

În cel mai scurt timp organizatorii vor oferi fightcardul complet pe care îl veţi putea vedea pe www.facebook.com/uft.ro sau pe pagina oficiale a promoţiei: www.uft.ro.