„46 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală înainte şi în timpul meciului. 12 dintre acestea au fost duse la spital, trei la spitalul Pantelimon şi nouă la Floreasca. Motivele: diabet, fracturi toracice, fractură membru inferior, traumatisme craniocerebrale minore. Singurul caz mai grav a fost al unui tânăr de 26 de ani, care a suferit o criză de epilepsie. Toţi au fost români, cu o excepţie – o tânără de 23 de ani, care a suferit o tulburare de ritm”, a declarat Opriţa Bogdan, coordonator SMURD Bucureşti, pentru Mediafax.

Aproximativ 30 de suporteri români au fost duşi la secţiile de poliţie, pentru cinci fani s-a dispus sancţiunea de a merge la stadion un an, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri, la meciul România – Ungaria, a declarat Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

„În zona special amenajată pentru fanii unguri s-au înregistrat incidente. În prima repriză a fost un moment tensionat cauzat de cele două galerii, care au aruncat cu obiecte pirotehnice dintr-un sector în altul şi s-a impus intervenţuia jandarmilor pentru a putea continua partida în condiţii de siguranţă. Nu s-a impus evacuarea galeriilor, dar au fost persoane scoase din stadion în vederea stabilirii identităţii şi aplicării măsurilor legale. Ca şi date preliminare, aproximativ 30 de pesoane au fost conduse la poliţie pentru stabilirea identităţii şi efectuarea de verificări privind săvârşirea de diverse infracţiuni, deţinere şi folosite de materiale pirotehnice, adresare de injurii şi participare la scandal. Din câte cunosc, toţi sunt de naţionalitate română. Pentru alţi cinci suporteri români s-a dispus deja sancţiunea de interzicere de a merge la stadion pentru un an”, a declarat Irina Drăgan pentru MEDIAFAX.