Monica Macovei, candidata prezidenţiala a GDS susţinută de celebrii “intelectuali ai lui Băsescu” Gabriel Liiceanu si Vladimir Tismăneanu, totodata plagiatoarea în serie a însemnului electoral sub care defilează ca Membra de Onoare a asociaţiei homosexualilor din România ACCEPT, a născut câteva întrebări redacţiei Cultura Vieţii, altele decât cele legate de provenienţa finanţărilor candidatei care îşi permite un sediu de campanie cu o chirie de 3000 de euro pe lună. Iată-le:

Câteva întrebări privind-o pe candidata la președinție Monica Macovei

Bizară este politica românească! După ce candidatul „Stângii”, Victor Ponta, și-a afirmat sprijinul pentru Biserică și familie și sentimentele de dragoste nutrite față de valorile naționale, unul din candidații „Dreptei”, Monica Macovei, n-ar mai vrea să fie studiată religia în școli. Ciudat, nu-i așa, căci orice novice într-ale doctrinelor politice știe că Stânga este progresistă, secular-ateistă, internaționalistă și foarte „liberă” (ca să nu zicem liberală, să nu iasă altă confuzie!) în materie de moravuri, iar Dreapta, dimpotrivă, își trage seva din principiile conservatorismului moral, afirmând ca valori familia, credința religioasă și tradiția.

Dar, mai mult, doamna Macovei pare să aibă conexiuni chiar solide în mediile de extrema Stângă din Occident, cel puțin la nivel de staff. Un român din Suedia ne semnalează:

10665054_472043596271277_4173026187523790456_n

Victor Roncea