Vasile Miriuţă a demisionat din functia de antrenor principal al echipei CFR Cluj, la finalul victoriei de pe teren propriu, scor 4-0, cu CSMS Iasi. Antrenorul se desparte de CFR Cluj dupa doar un an si va prelua formatia maghiara Gyor.

„Baietii au demonstrat ca sunt profesionisti. Le multumesc, si astazi au fost alaturi de mine. Au demonstrat ca meritam sa fim pe locul pe care suntem. Sunt mandru ca am fost antrenorul lor. A fost, din pacate, ultimul meu meci aici. As fi dorit sa duc la bun sfarsit acest campionat, sa ma bat cu Steaua si sa castig acest campionat. Vreau sa le multumesc celor de la CFR Cluj ca m-au adus aici si lui Gheorghe Stefan ca mi-a dat sansa sa antrenez in Romania”, a spus Miriuta, cu ochii in lacrimi, la Look TV.

Intrebat de ce nu va ramane pana la finalul anului la CFR Cluj, Miriuta s-a ferit sa raspunda.

„Nu s-a mai putut sa raman. Acum o luna le-am promis, dar, din pacate, n-am mai putut… Nu vreau sa spun de ce. Sper sa fac performanta in Ungaria, la Gyor, cum am facut la CFR in 11 luni de zile”, a completat Miriuta.

„Daca s-ar fi schimbat situatia financiara in ultima saptaman, tot n-as fi ramas pentru ca luasem decizia. Cand cineva promite un lucru si nu se tine de cuvant, a doua oara poti sa-mi promiti si aurul…”, a mentionat Miriuta.

Vasile Miriuta a preluat CFR Cluj in toamna anului trecut si lasa echipa pe locul secund, la cinci puncte in spatele Stelei.El a semnat un contract pe doua sezoane si jumatate cu Gyor si vrea sa castige titlul in Ungaria. Vasile Miriuţă a învăţat limba maghiară şi e un admirator public al poporului maghiar.