Antrenorul echipei noastre, George Ogăraru, a comentat, pentru site-ul oficial, tragerea la sorţi a sferturilor de finală a Cupei României „Timişoreana”. „U” – Pandurii e un meci echilibrat, consideră Ogăraru, antrenorul care crede, în continuare, în puterea echipei noastre de a avansa cât mai sus în Cupa României. „E o tragere la sorţi bună, însă faptul că am câştigat acasă cu ei nu înseamnă că va fi un meci uşor în Cupă. Visăm frumos în continuare. E un adversar pe care credem că putem să-l depăşim. Suntem în faţa unei performanţe pe care nu am cunoscut-o de 19 ani – aceea de a ne califica în semifinale – trebuie să rămânem concentraţi şi să luăm fiecare meci în parte, începând cu cel cu Petrolul, din campionat”, a spus George Ogăraru.

Preşedintele clubului, Vlad Munteanu, spune şi el că echipa are capacitatea de a elimina Pandurii. „Întâlnim un adversar puternic, însă cred că va fi o partidă echilibrată. Sunt convins că cei de la Pandurii vor veni foarte motivaţi pentru a-şi lua revanşa după înfrângerea din campionat. Însă şi noi vom fi foarte pregătiţi”, a spus Vlad Munteanu.

Universitatea Cluj s-a calificat în faza sferturilor de finală ale Cupei, după ce a trecut, pe rând, de FC Bihor (1-1, 6-5, după penalty-uri) şi FC Braşov, 3-1.

Sursa: UniversitateaCluj.ro