“Ponta nu uita Ardealul nu te vrea!” Aceasta a fost una din lozincile care au fost strigate de manifestanţii clujeni, în număr de peste 4 mii de persoane, care a avut loc începând cu orele 17.30, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Mitingul a fost organizat de Alexandra Pintea din partea studenţilor clujeni.

P1120676

Manifestanţii, în majoritatea lor tineri, având zeci de lozinci împotriva Guvernului Ponta,şi steaguri tricolore, au mărşăluit din Piaţa Unirii până la Prefectură şi înapoi, strigând lozinci ca:”Jos Ponta, Jos comunismul “,”Corlăţeanu demisia “, “Ponta nu uita România nu te vrea! “,”Klaus, Klaus nu ne lăsa! “,”Mulţumim Diaspora “,”Tineretul studiază, Ponta plagiază “,”PSD frică de DNA “, “Vor să voteze, să-i lăsaţi să voteze “,”PSD afară din ţară“, “ Ponta ieşi afară, javră ordinară!“

P1120677

Am fost şi eu cu soţul şi am strigat de am răguşit. In mulţime era şi Adrian Papahagi şi m-am bucurat că l-am văzut. Tienrii erau frumoşi şi sinceri. Simţeam că-i iubesc pe toţi. Printre manifestanţi au fost şi vreo sută de pensionari. Uniii pensionari erau cu biletul în mână pe care-l primiseră odată cu pensia în care se spunea că dacă votăm cu altcineva decât cu Ponta ni se va tăia pensia.

Titina şi Al.Florin Ţene

 

P1120680

P1120681P1120682P1120690