Distribuie articolul

Aproximativ 200 de suporteri CFR-ști s-au adunat, luni, la stadionul Dr Constantin Rădulescu din Gruia, pentru a-și încuraja favoriții.

Susținătorii feroviarilor au cerut o întâlnire cu antrenorul Vasile Miriuță și cu președintele Iuliu Mureșan, acesta din urmă revenit la club, deși anunțase săptămâna trecută că intră în concediu.

Fanii au cântat, au scandat numele echipei lor favorite și au afișat un banner cu inscripția: ”Nu distrugeți istoria și tradiția celei mai vechi echipe din România” :).

Mesajul a fost destinat patronului Paszkany Arpad și a acționarilor clubului, care refuză să mai finanțeze echipa din Gruia. În frunte cu Vasile Miriuță, jucătorii CFR-ului au salutat micuța galerie prezentă la antrenamentul de luni după amiază.

Mai târziu, împreună cu președintele Iuliu Mureșan, antrenorul feroviarilor a discutat cu suporterii şi le-au promis acestora, încă o dată, că vor face tot ce se poate pentru a salva clubul.

Antrenorul Miriuţă a ţinut să le mulţumească fanilor pentru ataşamentul arătat, dar nu le-a putut oferi un răspuns ferm atunci când a fost întrebat dacă va continua şi din iarnă să antreneze pe CFR.

Paul Panait