Asociația tinerilor creștini ortodocși de la nivelul protopopiatelor Bistrița, Năsăud și Beclean organizează în perioada 30 ianuarie – 2 februarie 2015, la Colibița, Tabăra de iarnă „Bucuria de a fi tânăr”.

Sunt disponibile 35 de locuri pentru tinerii cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, iar taxa de participare este de 210 lei, sumă în care sunt cuprinse transportul, cazarea, masa și asistența medicală.

Potrivit inspectorului eparhial pentru tineret de la nivelul judetului Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure, dintre activitățile ce se vor desfășura în tabăra de la Colibița nu vor lipsi jocurile specifice de iarnă, dar nici atelierele tematice, cântecele la chitară și discuțiile pe teme duhovnicești.

„Este prima tabără de iarnă organizată de Asociația tinerilor creștini ortodocși de la nivelul județului Bistrița-Năsăud și sperăm ca va fi o reușită la fel ca celelelte tabere pe care le-am organizat în vară”, a declarat inspectorul eparhial pentru tineret a județului Bistrița-Năsăud, Pr. Tudor Mudure.

Înscrierile în tabăra de iarnă de la Colibița se pot face în perioada aceasta, la responsabilii din cadrul Asociației tinerilor creștini ortodocși de la nivelul protopopiatelor Bistrița, Năsăud și Beclean.

Andreea Pâgleşan, Sursa: Radio Renasterea