14 percheziţii au loc în această dimineaţă la firmele lui Adrian Sârbu, dar şi la domiciliile persoanelor vizate de ancheta Parchetului General, se arată într-un comunicat de presă.

„În această dimineață, Poliția Română, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează 14 percheziții, în București și Ilfov, la sediile mai multor societăți comerciale și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani”, anunță Poliția Română.

„Sunt efectuate 14 percheziţii domiciliare care vizează sediile și punctele de lucru ale societăţilor comerciale implicate, precum şi locuințele persoanelor bănuite, pe raza Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov. La acţiune participă aproape 100 de polițiști din cadrul unităţilor centrale ale Poliției Române. În funcţie de probatoriul administrat în cauză şi de aspectele rezultate în urma percheziţiilor, vor fi dispuse măsuri conform prevederilor procesual penale în vigoare„, se precizează în comunicat.

700 de jurnalişti au fost plătiţi din bani negrii ca să-i facă campanie electorală preşedintelui ales Klaus Iohannis.

NapocaNews