CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins cu scandal divizionara secunda CS Mioveni, scor 4-3.Argesenii au condus cu scorul de 3-0, insa ardelenii au marcat de patru ori in ulima jumatate de ora.

Performera acestei editii a Cupei, CS Mioveni, parea gata de un nou rezultat istoric, dupa eliminarile celor de Astra si Dinamo, Stoica deschizand scorul in minutul 36.

In debutul partii secunde, Mioveniul a condus chiar cu 3-0, dupa reusitele lui Nila si Galan, insa „feroviarii” au avut o revenire fantastica.Tade a redus din diferenta in minutul 62, transformand un penalti acordat destul de usor, iar Chanturia a inscris dupa cinci minute pentru 3-2.

A urmat cea mai controversata faza, cand ardelenii au renuntat la orice urma de fair-play. Gazdele de la Mioveni au trimis mingea in afara terenului dupa accidentarea unui jucator, insa, la reluare, ardelenii s-au prefacut doar ca le returneaza balonul. Profitand de non combatul argesenilor, Tade a inscris pentru 3-3, iar in prelungiri Ivanovski a inscris golul unei victorii ce va isca multe discutii.

Fortele de ordine au intervenit pe gazon dupa fluierul de final pentru a calma spiritele prea incinse.

Echipele de start

Mioveni: O. Popescu – C. Negoita, Calvin, Stoica, Stan – Rauta, Biceanu, Galan – A. Popa, Ayza, Nila

CFR Cluj: Felgueiras – Susici, Larie, I. Rada, Camora – Petrucci, Muniru, Jazvici, Jakolis – Tade, Dore

M.D.