În timp ce reptilele sovietice şi ale globalismului nivelator şi ateu trăiesc bine mersi până peste 80 de ani, oferind lecţii de morală bolşevică, patrioţii români mor suspect până în vârsta de 40 de ani. Fostul deputat ieşean Vlad Hogea a murit în urma unui infarct cauzat de motive neelucidate încă. Trupul fostului parlamentar se află în prezent la IML, acolo unde legiştii urmează să afle cauza decesului.

Vlad Hogea a murit sâmbătă, 27 decembrie, în jurul orei 14.00, la subsolul unui bloc din Bucureşti în care locuia împreună cu soţia. Fostul parlamentar ieşean coborâse acolo în jurul orei 13.00, prăbuşindu-se pe scări. La subsol, Hogea avea amenajată o bibliotecă unde îşi petrecea des timpul citind. Un vecin de-al ex-deputatului l-a observat pe Vlad Hogea prăbuşit pe scări şi a anunţat-o pe soţie. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viaţa, ieşeanul fiind răpus de un infarct.

Până la acest moment nu sunt cunoscute cauzele care au provocat infarctul ce i-a răpus viaţa lui Vlad Hogea. Trupul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti, acolo unde urmează să fie efectuată necropsia. În cursul zilei de luni, 29 ianuarie, legiştii vor transmite posibilele cauze ale decesului. Vlad Hogea urmează a fi înmormântat marţi, 30 decembrie, până la acest moment nefiind stabilit oraşul în care acesta îşi va duce somnul de veci. Sunt două variante: Bucureşti, acolo unde locuia de mai multă vreme cu soţia sau Iaşi, unde sunt înmormântate rudele sale şi unde Hogea avea mai mulţi prieteni.

Ex-deputatul avea un copil de doar patru luni şi urma să împlinească 38 de ani în luna ianuarie. El s-a stabilit în Bucureşti alături de soţie după ce şi-a vândut proprietăţile de la Iaşi. Alin Aivănoaie, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Vlad Hogea s-a arătat şocat de dispariţia acestuia declarând că nu ştie ca fostul deputat să fi avut probleme de sănătate. „În urmă cu o lună am vorbit cu el şi mi-a spus că şi-a făcut analizele şi că rezultatele erau bune. Nu ştim ce a cauzat infarctul. Sunt şocat de dispariţia bunului prieten Vlad Hogea la o vârstă atât de fragedă”, a declarat corespondentului “Adevărul” Alin Aivănoaie.

Credem că moartea subită a naţionalistului Vlad Hogea este suspectă şi publicaţia NapocaNews solicită public Parchetului General al României deschiderea unei anchete privind moartea misterioasă a fostului deputat. Cerem, de asemenea, publicarea de către IML a buletinului privind autopsia fostului deputat, patriotul român Vlad Hogea. În ultima vreme, ca lider PRU, Vlad Hogea s-a remarcat ca vârf de lance împotriva iredentismului şi extremismului maghiar din Ardeal. Moartea fulgerătoare a lui Vlad Hogea pare, conform datelor de până acum,  opera unor profesionişti ai serviciilor secrete străine?

NapocaNews