Cei doi acţionari majoritari ai echipelor din Cluj se gândesc să formeze o singură formaţie pe care să o numească FC Transilvania, iar tradiţia Şepcilor Roşii să dispară.Vestea care ar declanşa războiul fanilor pare veridică, mai ales că oamenii de afaceri au avut chiar mai multe întâlniri pe această temă.

Fanii Universităţii şi ai CFR-ului ar putea avea parte de o veste cel puţin uluitoare. Site-ul cancan.ro scrie că finanţatorii echipelor s-au întâlnit pentru a pune la punct datele unei fuzionări a celor două mari rivale. Nici Arpad Paszkany şi nici Florian Walter nu mai vor să finanţeze singuri cluburile şi se plâng că nu primesc ajutor din partea autorităţilor locale, conform Pro Sport.

Atât CFR cât şi “U” Cluj sunt cluburi care caută de multă vreme potenţiali cumpărători, iar finanţatorii celor două echipe văd într-o fuziune posibilitatea rezolvării problemelor financiare cu care se confruntă acum, dar şi atragerea mai multor bani de la autorităţile locale.

Astfel, cei doi ar urma să-şi retragă finanţarea de la cele două cluburi şi să investească împreună într-o echipă numită FC Transilvania. Deşi imposibil de crezut în rândul fanilor celor două formaţii, vestea este susţinută de unul dintre apropiaţii celor doi.

“Pare imposibil, dar ideea se discută. Este o situaţie de compromis pe care au ales-o şefii celor două cluburi. Una care, cu siguranţă nu va fi pe placul suporterilor. Poate fi şi un semnal de alarmă pe care vor să-l tragă oamenii care au investit în fotbalul clujean”.