“U” Cluj s-a dezlănţuit sub Pietricica. Fotbaliştii lui George Ogăraru au obţinut al patrulea succes stagional, şi totodată cea mai categorică victorie din acest campionat, scor 6-0, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

După un început modest de meci, în care fotbaliştii celor două echipe s-au tatonat vreme de 18 minute, ardelenii s-au dezlănțuit.

În minutul 22 Mengolo a scăpat pe contraatac, a pătruns în careu şi a fost faultat de Calancea, portarul gazdelor fiind eliminat pentru fault în portura de ultim apărător.

Lemnaru a fructificat lovitura de pedeapsă. În minutul 45 Mengolo a trecut în viteză de apărătorii pietreni, a driblat portarul şi a şutat cu efect la colţul lung.

Atacantul Universităţii şi-a desăvârşit evoluţia din prima repriză cu o nouă reuşită în al patrulea minut suplimentar.

După reluare Mengolo a mai punctat odată, în minutul 60 şi a realizat astfel hattrick-ul. În minutul 69 Kovacs a obţinut al doilea penalty pentru U, iar Lemnaru a transformat încă odată de la punctul cu var.

În minutul 82 au înscris şi gazdele, dar în proprie poartă, prin Gorea, după un şut al lui Costin. ”U” Cluj s-a impus cu scorul de 6-0, într-o manieră categorică și termină anul deasupra liniei roșii a clasamentului.

Paul Panait