Neluț Roșu a semnat cu FC Botoșani și se adaugă la lista de fotbaliști crescuți și formați la Cluj, dar care nu au avut loc la niciuna dintre grupările de pe malul Someșului.

Roșu s-a format la juniorii CFR-ului, a ajuns la 21 de ani și este considerat un tânăr jucător de perspectivă. În 2012 a semnat cu Luceafărul Oradea, iar de acolo a ajuns imediat în atenția Concordiei Chiajna, unde a devenit om de

bază, atât în mandatele lui Ionuț Chirilă, cât și sub comanda lui Marius Șumudică. În prima parte a acestui campionat Neluț Roșu a bifat 12 prezențe în Liga 1 și câte un meci în Cupa României, respectiv Cupa Ligii.

Cum nu a primit niciune semn din Gruia, din retur mijlocașul va îmbrăca tricoul celor de la FC Botoșani. ”M-a contactat personal domnul Leo Grozavu și am decis să accept oferta dânșilor.

Pentru mine este un pas înainte. FC Botoșani este o echipă care a avut evoluții foarte bune de la promovarea în Liga 1 și cred eu că este un club de mare perspectivă, acesta a fost și motivul pentru care am acceptat oferta”, a declarat Neluț Roșu.

Paul Panait