După mai multe săptămâni de negocieri Eugen Trică şi preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, au ajuns la un acord, iar fostul decar din Gruia a semnat un angajament cu gruparea feroviară valabil până în 2016.

„Când am plecat de la Cluj, ultima dată, am spus că mă voi întoarce. Uite că acest lucru s-a întâmplat, e ceva normal şi mă bucur foarte mult”, a declarat Trică.

Fost campion al României cu CFR, în calitate de jucător, Eugen Trică a declarat că speră ca oficialii clubului să poată păstra toţi jucătorii pentru ca în partea a doua a campionatului să se bată cu şanse reale la câştigarea unui nou titlu.

„Dacă păstrăm lotul de jucători pe care CFR i-a avut în prima parte a campionatului nu văd nicio problemă să ne menşţinem în lupta pentru campionat. Am câştigat titlul ca jucător, vreau să reuşesc acest lucru şi ca antrenor”, a spus Trică.

În vârstă de 38 de ani, fostul internaţional se întoarce în Gruia după ceva mai bine de un an. În 2013, pentru câteva etape Trică a mai antrenat formaţia clujeană.

Paul Panait