Distribuie articolul

„Vacile naziste” au bagat in sperieti Marea Britanie: Voiau sa ucida tot. N-am mai vazut niciodata asa ceva (Galerie foto)Foto: Daily Mail. La 70 de ani de la moartea lui Adolf Hitler, mostenirea liderului nazist continua sa faca victime. In Marea Britanie, mai multe „vaci naziste” au fost condamnate la moarte din cauza incidentelor pe care le-au provocat.

Un fermier britanic, pe numele sau Derek Gow, a fost obligat sa ucida sapte dintre vacile sale Heck, cunoscute si sub denumirea de „vaci naziste”, conform Daily Mail. Derek Gow a luat aceasta hotarare intrucat „vacile naziste” au atacat personalul fermei si erau imposibil de controlat, furia lor fiind iesita din comun.

Fermierul in varsta de 49 de ani a importat 13 bovine „naziste” in 2009, din Belgia, acesta fiind primul moment in care aceasta specie a ajuns in Marea Britanie. Cu trecerea timpului, „vacile naziste” au provocat mai multe incidente, iar in cele din urma s-a hotarat ca cele violente sa fie ucise.

vaci-naziste (1)

„Unele erau linistite si le-am pastrat, dar restul nu puteai sa stai aproape de ele. Pentru a le urca in camionul care le-a transportat de la ferma, am pus un tanar sa stea in remorca, iar atunci cand vacile l-au atacat, acesta a sarit rapid. Erau atat de agresive, nu aveam alta sansa cu ele. Atacau de fiecare data cand aveau ocazia, voiau sa ucida pe toata lumea. Nu a fost deloc distractiv sa avem grija de ele. Am lucrat cu diferite tipuri de animale, de la bizoni la cerbi, dar nu am vazut niciodata asa ceva. Sunt de departe cele mai agresive animale cu care am lucrat”, a spus Derek Gow.

Vacile au fost ucise intr-un abator, iar din carnea ramasa se vor face carnati ce vor fi vanduti in Europa. Aceasta specie de vaci a disparut de pe fata pamantului in urma cu mai bine de 4.000 de ani, insa a fost readusa la viata la dorinta lui Adolf Hitler, care le-a cerut oamenilor sai de stiinta sa recreeze bovinele cu o agresivitate iesita din comun.

In 1945, dupa ce regimul nazist a cazut, s-a hotarat distrugerea in masa a acestei specii, dar unele au supravietuit.