Laurenţiu Reghecampf nu va prelua banca tehnică a Universităţii Cluj, iar la Steaua, cel puţin până la sfârşitul campionatului nu poate fi vorba, deoarece Constantin Gâlcă are un angajament ferm cu gruparea din Ghencea.

În plus, pentru Reghecampf, Universitatea este doar o variantă de avarie pentru tehnicianul care a cucerit ultimele două titluri de campion al României.

Cum relaţiile dintre conducere, suporteri şi actualul antrenor al „Şepcilor roşii”, George Ogăraru, nu sunt dintre cele mai bune, finanţatorul Florian Walter pregăteşte deja varianta de substituire a lui Ogăraru.

Primul pe listă este Adrian Mihalcea, tehnician agreat atât de patronul universitarilor, cât şi de administratirul special Vlad Munteanu.

Însă, pentru a face pace cu suporterii, oficialii de la ”U” ar putea apela la serviciile antrenorului care a promovat în Liga 1 cu Universitatea Cluj la finalul sezonului 2006/2007, Adrian Falub, acesta fiind agreat de fani.

Se pare că george Ogăraru ar fi primit un ultimatum din partea lui Florian Walter să adune minimun 3 puncte în următoarele 3 etape, în caz contrar pe banca universitarilor urmând să fie instalat unul dintre cei doi antrenori.

Paul Panait