Nu mai avem nicio înndoială că guvernatorul României, Klaus Iohannis, e păpuşa străinilor. Numirea minoritarului Eduard Hellvig în fruntea SRI este o gravă jignire a ofiţerilor din cadrul acestui serviciu secret şi o palmă dată suveranităţii României. Eduard Hellvig omul de casă al securistului corupt Dan Voiculescu are o istorie clujeană ignobilă marcată de puseuri antinaţionale făţişe.

Eduard Hellvig a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrație Publică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj. În timpul studiilor universitare a obținut o bursă a Fundației Soros pentru o Societate Deschisă pentru proiectul “Cine guvernează sau cine deține puterea în România?” Eduard Hellvig a fost coordonator de programe în cadrul Fundației Soros, filiala Cluj (1995-1996) şi director de programe la Institutul de Analiză Politică Cluj-Napoca (1996-1997), fundaţie cu rolul de a promova şi a finanţa fundaţiile şi personajele care se afirmau împtriva valorilor naţionale, tradiţiilor şi bisericii ortodoxe şi care militau pentru autonomia Transilvaniei sau recuperarea de către Ungaria a unei părţi din această provincie istorică.

Nominalizarea lui Eduard Hellvig de către „guvernatorul” german Klaus Iohannis al României în fruntea SRI e percepută de ofiţerii SRI ca un afront împotriva acestui serviciu secret. Din surse demne de încredere am aflat că numeroşi ofiţeri SRI sunt revoltaţi şi împotriva acestei numiri, pe care o consideră o breşă serioasă în cadrul securităţii şi siguranţei naţionale făcută de grupul mafiot al coaliţiei de la Grivco în complicitate şi cu binecuvântarea SUA şi a Berlinului.

NapocaNews