Adrian Falub a fost instalat, luni, în funcția de antrenor principal al Universității Cluj. Anunțul a fost făcut de administratorul special al clubului universitar, Vlad Munteanu.

”În acest moment Adrian falub este cea mai bună soluție pentru Universitatea. Este un om care s-a format ca jucător aici, a evoluat pentru U și cunoaște foarte bine ce înseamnă acest club, pentru fotbalul românesc și pentru suporteri”, a declarat Munteanu.

Falub va fi ajutat în noul său mandat pe banca Universității de Cristi Pojar și Marius Popescu, și ei foști jucători ai ”Șepcilor roșii”.

Ultima echipă antrenată de Adrian Falub a fost ASA Târgu Mureş, de unde a fost înlocuit la data de 30 septembrie 2014, cu Cristi Pustai.

Falub a mai antrenat pe ”U” Cluj între 2006 şi 2007, iar ca fotbalist a evoluat în alb și negru în două perioade: 1989-1996 şi 1997-1998.

Ca antrenor, fostul fundaş a mai pregătit formațiile Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSMS Iaşi, UTA Arad şi ASA Târgu Mureş.

Falub are în palmares nu mai puțin de 4 promovări în Liga 1, cu Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Universitatea Cluj și ASA.

Paul Panait