Corina Căprioriu, a obţinut prima clasare pe podium într-o competiţie internaţională din 2015, în cadrul Grand Prix-ului de la Samsun. Judoka antrenată de Florin Bercean a terminat întrecerea de la 57 de kilograme pe treapta a treia a podiumului, în întrecerea găzduită

de Turcia. În meciul pentru medalia de bronz Căprioriu a învins-o pe Johanna Muller din Germania, grație unui yuko obținut încă din startul înfruntării.

Pentru rezultatul de la Samsun Corina Cărioriu a primit 120 de puncte în clasamentul Federației Internaționale de Judo, și păstrat poziția a opta în ierarhia mondială și a făcut încă un pas important în cursa de calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Rio.

Cealaltă judoka din Cluj prezentă la competiția din Turcia, Monica Ungureanu a ratat de puțin prezența pe podoum, în limitele categoriei 48 de kilograme.

După ce a învins-o în sferturile de finală pe campioana olimpică de la Londra, Sarah Menezes din Brazilia, Ungureanu a pierdut în semifinale la vicecampioana mondială, Paula Pareto din Argentina, iar ulterior a pierdut şi meciul pentru medalia de bronz, în fața

campioanei Africii, Taciana Lima, din Guineea Bisau. Grand Prixul de judo de la Samsun a avut premii totale în valoare de 100.000 de dolari.

Paul Panait