Ce ma mira de la câțiva oameni pe care-i bănuiam întregi la cuget este ca se oftica de rezultatul înscrierilor la ora de religie. Totalitarismul în mintea unor intelectuali este congenital? Cum poate sa te revolte o…realitate?

Sa vrei sa schimbi un neam după propriile tale concepții tine de distopiile lui Orwell. Costi Rogozanu vrea neapărat ca Biserica sa fie „combătută”, ceea ce arata ca stânga noastră nu poate ieși din paradigma îndreptarului „Călăuza Ateistului” din anii ’50, carte pe care o am și acum în biblioteca. Pentru ca trecutul nu trebuie uitat si e bine sa conspectezi astfel de orori ideologice care au distrus viețile atâtor oameni.

apropo-de-charlie-hebdo-cristian-tudor-popescu-il-injura-de-mama-pe-papa-143394-1

Ce faci cu „clasele exploatate” dacă sunt credincioase din moși strămoși? Le vrei musai atee? Cum faci asta, le treci prin reeducare? S-a mai încercat si in 50 de ani nu s-a reușit. Poate aveți si alte idei, totuși.

Iulian Capsali

PS Este bizar sa vezi luptători împotriva globalismului care lucrează la „edificarea” acestuia, doar că în alt mod. Traiască lupta pentru pace!