Universitatea Cluj este mai aproape de faliment decât de salvarea de la retrogradare. Chiar dacă au învins rivala locală CFR în etapa a 26-a a campionatului şi s-au apropiat la două puncte de primul loc neretrogradabil, „studenţii” sunt neplătiţi din luna decembrie a anului trecut.

În mod normal, o societate aflată în insolvenţă nu are voie să nu-şi achite cheltuielile curente. Clubul clujean se joacă de mult timp cu falimentul şi s-a bazat doar pe îngăduinţa jucătorilor.

„Sunt restanţe financiare de 3 spre 4 luni şi chestia asta pe noi ne afectează. Sunt colegi care trebuie să vină în chirie şi proprietarii, dacă nu se plătesc chiriile, nu le mai deschid uşile la apartamente”, a afirmat fundaşul Raul Ciupe.

Şi antrenorul Adrian Falub a tras un semnal de alarmă la finalul meciului cu CFR Cluj. „Avem 10 zile până la următorul meci în care trebuie să rezolvăm foarte multe problem administrative şi sportive, pentru că avem nevoie de sprijin ca să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat antrenorul.

NapocaNews