Relaţiile bune de altă dată dintre oficialii clubului CFR Cluj şi conducătorii Federaţiei Române de Fotbal sunt istorie. Actuala conducere a FRF a anunţat că nu este dispusă să facă nicio concesie pentru CFR şi că dacă va fi cazul, forul de la Bucureşti îşi va

apăra în faţa TAS decizia de depunctare a clubului clujean. “Federația Română de Fotbal se va prezenta în Elveția, dacă va fi cazul, pentru a-și apăra punctul de vedere.

Se poate întâmpla orice. Atâta vreme cât există o altă cale de atac, se poate întâmpla orice”, a declarat Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Fotbaliştii şi oficialii echipei CFR Cluj trăiesc cu sufletul la gură finalul actualei ediţii de campionat. Feroviarii au fost depunctaţi în iarnă cu 24 de puncte, din cauza datoriilor pe care clubul le-a acumulat faţă de foşti jucători şi antrenori.

Astfel, CFR a ajuns codaşa clasamentului (cu 10 p) la începutul părţii a doua a campionatului, după ce turul îl terminaseră pe poziţia a doua în ierarhia Ligii 1, cu 34 de puncte, la 9 lungimi în urma liderului de atunci, Steaua.

Între timp CFR-iști au adunat 27 de puncte şi se situează pe locul 16 în clasament, însă, dacă şi-ar recupera cele 24 de puncte fotbaliştii din Gruia ar urca până pe poziţia a X-a (cu 41 de puncte), fără emoţii că va retrograda la finalul întrecerii.

Oficiali din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) afirmă însă, că pe adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv din cadrul forului fotbalului continental de la Nyon nu ar fi ajuns nicio solicitare din partea clubului CFR pentru a-şi recupera penalitatea de 24 de puncte dictată de comisiile din cadrul FRF.

Paul Panait