Actiunea „Români Pentru Români” nu poate fi blocata, caci nu este doar un cont de „fb” pe care „administratorii” l-au ras dupa numai trei zile, ci o stare de spirit. Intr-un timp in care din manualele scolare dispar voievozii romani si poetii nationali, intr-o vreme in care copiilor li se inoculeaza de catre mass-media false modele (anti-modele, de fapt), noi vrem sa le vorbim despre România. Vrem sa le daruim simbolurile Tarii in care s-au nascut. Acest lucru deranjeaza. Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase… mai ales in Harghita si Covasna. Noi gandim insa altfel („altfel” fiind un teremen la moda, nu?), consideram ca cel mai mare pericol ar fi ca acesti copii sa creasca fara repere, deznationalizati si fara speranta de a avea un viitor românesc in tara lor. De aceea Tricolorul Românesc, cuvintele lui Mihai Eminescu si Rugaciunea Ortodoxa vor ajunge la ei, pentru a creste români, avand in suflet aceste radacini ale identitatii nationale, pentru a nu deveni frunze in vanturile cele schimbatoare, ci pentru a se inalta stejari.

In acest scop am demarat Actiunea Romani pentru Romani. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru nimeni nu ne va putea opri. Din Timisoara, datorita unei doamne speciale care deocamdata vrea cu orice pret sa-si pastreze anonimatul, au sosit astazi 50 de carti de Mihai Eminescu si de rugaciuni, pe drum, tot de la aceasta „sursa secreta”, care si-a mobilizat exemplar grupul de prieteni, sunt o suta de steaguri tricolore si un numar insemnat de carti (Actiunea ia amploare), doamna Mirela Fry-Fometescu a depus o importanta suma de bani in cont (alte carti si steaguri), Stanciu Gabriel George, Ana-Maria Elena Bejan si mai vechea noastra prietena Aura Mariana, au contribuit deasemenea la Actiunea noastra comuna. Multumim din suflet, dragi români! Actiunea „Români pentru Români” isi propune premierea elevilor români din Harghita si Covasna, la sfarsit de an scolar, cu un Tricolor românesc, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciuni. In vederea indeplinirii acestei misiuni, puteti trimite pe adresa mea volume de Mihai Eminescu, carti de rugaciune si drapele tricolore.

Daca va este mai usor, si ma refer in special la voi, cei din diaspora, puteti trimite orice suma in bani, in contul destinat actiunii, la fel ca la actiunile anterioare, urmand ca noi, organizatorii, sa achizitionam cele enuntate mai sus.

Adresa mea este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606. Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele soției mele, TÎRNOVEANU ADRIANA. Hristos sa va dea putere si fericire!

Sursa: Mihai Tirnoveanu

Nota noastra: Am constatat cu mahnire ca impotriva acestor laudabile actiuni ale dr. Mihai Tîrnoveanu si ale Actiunii „Români Pentru Români” s-au unit mai multe forte, unele mai intunecate decat altele. Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si rugaciunea ortodoxa se pare ca sunt periculoase pentru cei care sunt platiti sa faca propaganda globalismului, desfiintarii statelor nationale, impotriva libertatilor religioase si a romanismului in general.
Mergeti in sate, pasiti in Harghita si Covasna ca intr-o Catedrala a rezistentei romanesti.

Sursa: Glasul via Buciumul