Emil Boc a inaugurat astăzi două centre moderne pentru peste 500 de pensionari din Cluj-Napoca, a căror lucrare de construire a costat 5 milioane de lei, din care valoarea cheltuielilor eligibile în cadrul proiectului cu finanţare europeană se ridică la 4,1 milioane de lei.

FIecare etaj al centrului situat pe strada Decebal, la nr 21, a fost luat deja în primire de către vârstnici. Aici ei pot să navigheze pe paginile de socializare cu ajutorul unor calculatoare de ultimă generaţie, să urmeze tratamente cu medici specialişti la sala de fitness şi kinetoterapie, să picteze la centrul de pictură şi să citească la centrul de lectură.

Primarul Emil Boc a subliniat că reabilitarea, extinderea şi dotarea celor două centre pentru vârstnici, de pe străzile Decebal şi 21 Decembrie, oferă pensionarilor condiţii europene pentru a-şi petrece timpul.

Chiar şi Emil Boc a testat aparatele din sala de fitness şi a navigat pe facebook la unul dintre calculatoare.

Pensionarii prezenţi în centrul de pe strada Decebal au mulţumit primarului pentru noile dotări şi au apreciat că astfel vor ajunge cu siguranţă la centenar.

NapocaNews

centru 2

centru 1