Cand vorbim despre modelul scandinav ne gandim automat la Norvegia si Suedia, doua tari pe care tindem sa le idealizam prea mult. Insa cele doua state au suferit un ultimii ani un proces de islamizare rapid, prin absorbtia a sute de mii de imigranti non-europeni care au schimbat radical si definitiv balanta etnica.

Adevarul este ca Suedia detine cea mai mare rata a violurilor din lume (!), cu peste 69 de violuri la mia de locuitori in 2014. Si aceasta rata este in crestere de la an la an cu peste 10%. Norvegia detine „doar” locul 9 la nivel mondial, dupa tari ca Belgia, SUA, Jamaica sau Costa Rica. Un sondaj din 2014 a aratat ca 10% din toate femeile din Norvegia au fost violate cel putin o data si ca doar 20% din violuri sunt raportate la politie!

Ce au in comun acest tari? Rata mare de imigranti africani si musulmani, desigur.

Cu toate ca statisticile oficiale legate de etnia atacatorilor sau a victimelor nu sunt facute publice, exista voci, ca cea a psihologului norvegian Kristen Spitznogle, care a declarat intr-un documentar ca – potrivit informatiilor obtinute de la victimele pe care le-a consiliat, 100% din violuri sunt comise de imigranti din tari non-europene si ca 9 din 10 victime sunt localnice din Norvegia, deci nu tot imigrante.

Orase din Norvegia, inclusiv capitala Oslo, au permis stabilirea unui numar mare de imigranti non-europeni, ca parte a politicii sale liberale. Multi somalezi si eritreeni si-au facut din Norvegia casa, in Oslo numarul de imigranti reprezentand 30% din total.

Un alt fenomen care se datoreaza imigratiei masive din Suedia sunt atacurile armate si cu bomba. In mod surprinzator, Malmo, al treilea oras ca marime din Suedia, a inregistat doar in 2015 peste 30 de atacuri cu bomba. Ati citit bine, in Malmo au avut loc anul acest atacuri terorist cu bomba cel saptamanal. Obiectivele vizate au fost de la sectii de politie, la cladiri administrative, baruri, fie cu grenade sau dispozitive explozive complexe. Malmo are 31% din populatie formata din imigranti, in marea lor parte sirieni sau irakieni, musulmanii reprezentand 20% din toti locuitorii din oras.

Europa a acceptat in ultime doua luni 647,000 de imigranti, o mare parte din acestia primind azil in Germania, Suedia si Italia.

NapocaNews