Tot mai des se aude pe la colţuri de minţi ascuţite de capete rotunde din PNL zvonuri că jurnalistul şi realizatorul TV, Rareş Bogdan (foto sus), va fi candidatul liberal la Primăria Clujului.

Liberalii au realizat că Mihai Seplecan, tânărul pescar imberb de la C.J. Cluj şi actorul din filmul „Pălăria” nu are cum să câştige primăria celui mai important oraş din Ardeal. Cum pe actualul primar Emil Boc nu-l vor la butoanele Clujului bătrânii liberali depăşiţi de vremuri, în frunte cu T. Atanasiu şi M. Nicoară, s-au gândit că Rareş Bogdan, un „favorit” al binomului Big Brother din slujba lui Klaus Iohannis şi fost coleg de facultate al românului neaoş şi verde din fruntea SRI, „germanofilul” E. Hellvig, ar fi cel mai bun să conducă destinele Clujului ca şi capitală a Transilvaniei?

Se pare că bătălia finală în turul doi electoral se va da între Emil Boc (foto jos), candidat independent sau PMP, cu cele mai mari şanse în sondaje, şi fostul membru PAC din 1996, ziaristul Rareş Bogdan, un excelent prezentator şi  de costume scumpe, frumoase şi la modă.

NapocaNews

Emil-Boc-primar-cluj