Pe 27 iulie a.c., Frăţia Ortodoxă a depus o sesizare la Curtea Constituţională privind ridicarea excepţiei de neconstituţionalitate a Legii nr. 217/2015, cunoscută ca Legea Antilegionară de către opinia publică, prin care se încalcă drepturile omului, Constituţia României, libertatea de expresie, libertatea de asociere şi deciziile Tribunalului Internaţional de la Nuremberg. Legea nr. 217/2015 e percepută de opinia publică ca o lege antinaţională, antidemocratică şi anticonstiuţională.

Deşi Curtea Constituţională este recunoscută ca o instanţă care îşi dă foarte des cu părerea public şi prin decizii juridice despre diverse probleme, de la euthanasierea câinilor vagabonzi până la ultimele declaraţii ale „pensionarului vocal” Traian Băsescu, dar într-o problemă legată de încălcarea Contituţiei României, a legislaţiei naţionale, precum şi a declaraţiei universale a drepturilor omului, refuză să dezbată o sesizare legală şi îşi declină competenţa pasând problema Avocatului Poporului.

Marturisitorii-Mucenicii-si-Sfintii-Inchisorilor-Parintele-Justin-Parvu-Posta-Moldovei-16-Iunie-2015

Membrii Frăţiei Ortodoxe nu şi-au făcut iluzii că judecătorii de la Curtea Constituţională, care sunt plătiţi exagerat de bine din taxele şi impozitele românilor şi giraţi de un sistem politic post-decembrist, urmaş al sistemului securisto-comunist de factură neo-marxistă, vor aplica cu stricteţe prevederile Constituţiei României şi vor cere anularea articolelor neconstituţionale din Legea nr. 217/2015.

Frăţia Ortodoxă a depus şi la Avocatul Poporului o întâmpinare juridică cu speranţa ca măcar această instituţie a statului român va apăra legalitatea şi Constituţia României în cazul Legii anticonstituţionale, antiromâneşti şi antidemocratice, cu nr. 217/2015.

Frăţia Ortodoxă

DSC_3488