Duminică, 04.10.2015, cu începere de la ora 18:00 s-a desfăşurat etapa a patra din Liga I din Campionatul National de Futsal, în care echipa CFF Clujana a obţinut cea de-a doua victorie consecutivă în acest început de Campionat împotriva echipei Concordia Chiajna cu scorul de 6-5.

Meciul de la Chiajna a fost un meci dificil, cu multe răsturnări de scor, cu tensine, mai ales spre sfârşitul partidei.

„Începutul de meci a fost favorabil echipei noastre, reuşind ca după o deplasare destul de lungă sa deschidem scorul în minutul 4 prin Incze Janos, iar în minutul 9 să-l majoram prin Sergiu Leah, dupa care echipa gazdă a pus presiune printr-un presing agresiv, reuşind să întoarcă rezultatul, la pauză fiind 3-2. În repriza a doua diferenţa s-a mărit la două goluri, prima oară imediat după reluarea jocului, fiind 4-2, iar a doua oară imediat după golul marcat de Sergiu Leah, scorul fiind în minutul 33 de 5-3 pentru concordia Chiajna”, precizează conducerea echipei Clujana.

Revenirea spectaculoasă a început în minutul 34 când Sergiu Leah a transformat o lovitură liberă, reducând din diferenţă, urmând ca egalarea să o aducă Incze Janos în minutul 36, pentru ca victoria să fie stabilită prin golul căpitanului de echipă Paul Cimpean cu doar 2 minute înaintea fluierului final.

Au mai jucat: Andrei Mocan (în poarta), Acatrinei Sorin, Severin Silviu, Flaviu Cati, Filimon Raul, Răvan Muntean.

Duminică, 11.10.2015, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, CFF Clujana evoluează în etapa a 5-a din cadrul Ligii I a Campionatului National de Futsal, unde va întâlni Campiona en-titre City US Târgu Mureş.