Dacă ești un vaper pasionat sau un fumător curios, ce dorește să afle mai multe despre vapat, vă așteptăm la un eveniment special pe 21 noiembrie a.c., ora 15.00, la restaurantul Hugo din clădirea The Office, de pe B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77, Cluj-Napoca! Napoca Vape Meet a fost lansat la inițiativa comunității de vaperi din România, cu scopul de a oferi fumătorilor șansa de a-i cunoaște și de a descoperi o alternativă la fumat.

Vei afla despre beneficiile vapatului și vei putea testa țigări electronice și lichide expuse de comercianții din domeniu. Participanții vor fi înscriși la tombolă, iar câștigătorul se va bucura de un city break la Paris și o invitație la Vape Expo. Se vor oferi tuturor vouchere cu 20% reducere pentru achizițiile ulterioare, șansa de a se înscrie la concursul de cloud chasing, precum și alte surprize.

Evenimentul a fost creat cu sprijinul: Radu Bodea, Qhit, Mai Tai, Nanoline, Vapez, Sliq. Invitați: Fumează OK, Smokemania, Tob, Țigara Ego, Vapers-One, Vaper Stock, Vapori de la Zbora, Voore, Academia de Vapat.

NapocaNews

 

b-theoffice