Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, le răspunde pe Facebook celor care critică preoții și Biserica, în aceste zile după tragedia Clubul Colectiv. „Imbecilii …!!! Nu înțeleg de unde atâta adversitate pentru biserici din partea unor imbecile și cretini patentați , tot bat apa-n piuă că sunt mii de biserici și mai puține spitale. Băă imbecilior, ce treabă are sula cu prefectura, sau chiar v-au spălat sioniștii creierii așa de tare încât nu mai aveți discernământ , e treaba preoților să salveze oamenii , să-i ducă la spital , să conducă ambulanțe , să opereze ?

Suntem un popor creștin de peste 1.000 de ani , normal că sunt mai multe biserici decât spitale , cine v-a oprit să nu construiți spitale …? morții voștri sau politicienii corupți pe care-i votați ca imbecilii la fiecare 5 ani pentru o pungă de zahăr și un pui congelat …?

Când a propovăduit Biserica altceva decât iubirea aproapelui , dragostea înțelegerea , iertarea ? chiar nu vedeți încercarea manipulării , chiar nu vedeți cum sunteți îndobitociți în ziare ,tembeliziune ,internet ? fiecare e liber să creadă sau nu , dacă vrea sau nu , dar de aici până la a da vina mereu pe biserici e o inepție fără margini !!!

 

Catedrala Neamului… tot politicienii pe care i-ați votat au hotărât s-o construiască bă imbecililor ,credeți că dacă nu se construia Catedrala era un spital în loc? Nu! Avem nevoie și de vindecarea sufletelor , pentru că avem sufletele sluțite de răutate, cum moare cineva e de vină biserica că nu sunt spitale , popor de idioți ….!!!

Imbecililor , ipocriților , când mergeți la Roma prima poză e la catedrala St Pietro, la Barcelona , Sagrada Familia , Notre Dames Paris, alea vă plac, alea cu ce bani sunt făcute imbecilior ?!!!

„Am făcut 13 ani de temniță pentru un popor de idioți” -Petre Țuțea !!!”, a încheiat Lucian Becali.

NapocaNews