Încă nu s-au oprit lacrimile noastre în urma tragediei petrecute vineri seara în București, care a răpit 31 de vieți și care a adus atâta suferință în trupurile și în sufletele celor răniți și ale familiilor lor. În aceste clipe este de datoria noastră a tuturor să ne exprimăm solidaritatea și compasiunea în fața unei așa de mari suferințe, sprijinind moral și material pe cei încercați.

De aceea, pentru a da expresie compasiunii părintești, dar și pentru a aduce o mângâiere sufletească familiilor celor care i-au pierdut pe cei dragi în incendiul de săptămâna trecută, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI va săvârși, marți, 3 noiembrie 2015, de la ora 19.30, pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane din Cluj, o slujbă de pomenire pe toți cei care au murit. Alături de Înaltpreasfințitul Andrei vor fi și studenții Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, care vor da răspunsurile la slujba de pomenire, dirijați de părintele profesor Vasile Stanciu, decanul Facultății.

La acest eveniment sunt așteptați toți cei care doresc să se roage sau să aprindă o lumânare pentru sufletele celor care au murit în această tragedie.

Radu Ştefan

Catedrala-din-Cluj