Casa Regală a României e zguduită de noi dezvăluiri. Una dintre jurnalistele recunoscute pentru simpatia sa pentru regalitate face o serie de acuzații fără precedent. Roxana Iordache spune că Regele Mihai e complet izolat, iar toate mesajele ce sunt semnate în numele său ar fi, de fapt, false, fiind semnate de altcineva.

”Am o rugăminte, nu mai preluaţi mesaje semnate de Regele Mihai, sunt false. Regele e izolat, nici ordinul de retragere a titlului Prinţului Nicolae nu l-a semnat. Să nu ne mai amăgim, asta e realitatea. Aştept să mă dea în judecată cine se crede în drept să mă contrazică.”, a scris jurnalista Roxana Iordache pe pagina ei de pe o rețea de socializare, titrează Ştiri pe Surse.

media-145115719760272000

Noile dezvăluiri vin în contextul în care mai mulți membri ai ANRM au demisionat din Alianță acuzând implicări politice și ale serviciilor secrete. Cea mai vehementă a fost Marilena Rotaru. În plus, scandalul dezmoștenirii fostului principe Nicolae a produs uimire totală în România și în celelalte case regale ale Europei.

Multe personalităţi române consideră de fapt Casa Regală o anexă din spate a Principelui Radu Duda, care a fost cercetat de CNSAS pentru activitatea sa de dinainte de 1989. Poate Casa Regală Română de Hohenzollern va ajunge să se numească Casa Duda?

NapocaNews

radu-duda