Două curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze, luni seară, pe aeroportul din Sibiu au fost redirecţionate către Cluj-Napoca, din cauza ceţii dense, aceasta fiind doua zi consecutiv în care nu pot fi operate zboruri pe aeroportul sibian.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, că două aeronave nu au putut ateriza luni seară la Sibiu, din cauza ceţii, astfel că au fost redirecţionate la Cluj-Napoca.

Ea a afirmat că este vorba despre o cursă Munchen – Sibiu, operată de Lufthansa, şi de alta a companiei Tarom, care ar fi trebuit să ia pasageri de la Sibiu şi să-i transporte la Munchen, titrează Mediafax.

Pasagerii care trebuia să ajungă de la Munchen la Sibiu, dar al căror avion a aterizat la Cluj-Napoca, vor fi transportaţi cu un autocar către destinaţie.

Pasagerii care ar fi trebuit să plece la Munchen cu aeronava Tarom sunt transportaţi de la Sibiu la Cluj-Napoca.Aceasta este cea de-a doua zi consecutiv în care nu pot fi operate curse pe aeroportul din Sibiu, judeţul aflându-se sub cod galben de ceaţă densă cu vizibilitate redusă sub două sute de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

NapocaNews