Când am publicat editorialul ”Criza refugiaţilor e de fapt o invazie musulmană organizată” pe site-ul NapocaNews pe 27 august a.c. am fost criticat de presa mainstream că exagerez, că nu mă bazez pe fapte în argumentația mea logică, că NU asistăm la o cucerire religioasă a Europei de către Islam. Zilele acestea, după descoperirea pașapoartelor false sau a teroriștilor ISIS infiltrați cu valul de imigranți musulmani, a apărut și dovada că ne confruntăm în realitate cu o invazie islamistă bine organizată și stipendiată. Iată dovada:

Un musulman de origine siriană care a intrat anul acesta în Europa profitând de valul de refugiaţi care aveau ca destinaţie Germania a admis, într-un interviu acordat unui post arab de televiziune, că scopul său nu a fost să fugă din calea războiului sau să scape de teroarea instituită de gruparea jihadistă Statul Islamic. Scopul imigrantului musulman a fost şi rămâne cu totul altul: „islamizarea“ Europei prin convertirea cetăţenilor ei la islam. Bărbatul se declară oricând gata „să-şi vândă ţara“ şi „chiar părinţii“ pentru a atinge „paradisul“, convertind europeni la islam, care, la rândul lor, îi vor „islamiza“ pe alţii. „Jur pe Allah că doar pentru acest ţel am venit aici. Am observat că sunt curioşi şi dispuşi să cunoască islamul prin noi“, a adăugat bărbatul.

646x404

Conceptul de „Hijrah“ sau „jihad prin emigrare“ se referă la răspândirea islamului pe noi teritorii, la această idee făcându-se referire inclusiv în Coran, titrează Infowars.com.

Afirmația făcută de imigrantul sirian musulman vine în contextul în care, în ultima perioadă, mai mulţi islamişti au vorbit explicit despre folosirea migraţiei în masă a musulmanilor în Europa ca mijloc pentru înlocuirea creştinismului cu islamismul. Într-un discurs rostit la moscheea Al-Aqsa din Ierusalim, imamul Sheikh Muhammad Ayed a afirmat că „Europa a devenit bătrână şi decrepită şi are nevoie de o revigorare umană“, îndemnându-i pe migranţii musulmani să aibă copii cu cetăţeni europeni, după care să le „cucerească ţările“.

Stângiștii din Europa dau și ei o mână de ajutor islamiștilor promovând ateismul gregar și persecutând religia creștină, iar mai nou Crăciunul Nu mai e considerată sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos, ci doar o sărbătoare a binelui. Mai mult, în multe țări arabe, Crăciunul a fost deja interzis, iar în țările nordice persecuția creștinismului e politică atee de stat, de factură neo-marxistă, care a dus la confiscarea copiilor familiei Marius Bodnariu pentru că îi învăța rugăciunea Tatăl Nostru.

În Marsilia, Londra, Paris, Berlin sau Bruxelles și, mai ales, în cartierele Molenebeek sau Saint Denis funcționează Șaria, iar femeile sunt obligate cu forța să poarte burka și agresate dacă poartă fuste, cu complicitatea primarilor de stânga, socialiști și neo-marxiști. Această alianță între Islam și stânga europeană are ca scop desființarea religiei și a spiritualității creștine în Uniunea Europeană, cu sprijinul financiar al fundațiilor soroșiste. Asistăm la uciderea lui Hristos pe principiul filosofic anarhic al lui Nietzsche. Viitorul Europei este înființarea Califatul Islamic pentru majoritatea refugiaților musulmani care vin ilegal pe bătrânul continent. Musulmanii sunt primiți de politicienii socialiști cu brațele deschise, unii dintre ei fiind corupți de traficanții de persoane și miliardarii saudiți, dar joacă în fața opiniei publice rolul ipocrit sau ignorant multicultural de bunul samaritean, fapt demascat de politicienii din Ungaria, Polonia sau Cehia. Pe când o anchetă penală declanșată de justiția germană împotriva cancelarului Angela Merkel pentru complicitate la încălcarea legislației europene privind inmigrația ilegală și cercetarea de către Europol a conturilor CDU?

Ionuț Țene