Victoria secularismului ateu pare definitivă în urma ”revoluției Facebook” declanșate ca urmare a tragediei de la Clubul Colectiv. Cei 25.000 de tinerii ”frumoși, liberi și hard-rockeri”, împreună cu alte câteva ”conturi de Facebook” încurajate și promovate de serviciile secrete au reușit să impună revoluția atee de factură iacobină în România. Fundațiile soroșiste care propagă ateismul bolșevic de stat agresiv și cultura LGTB au ieșit victorioase în urma incendiului de la Colectiv, pe cadavrele celor 60 de tineri nevinovați. Klaus Iohannis care este marioneta intereselor străine a dat dictonul. El s-a întâlnit la Palatul Cotroceni, în urma protestelor, doar cu reprezentanții din ong-urile lui Soroș, ignorând cu desăvârșire celelalte componente ale societății civile românești care au ieșit în stradă și s-au organizat în grupuri distincte și ale căror cereri nu li s-au ascultat. Vezi grupul ”neamorganizat” pe Facebook. Dacian Cioloș este reprezentantul perfect al noii structuri tehnocratice promovate de serviciile secrete externe românești. Perpetuu bursier în străinătate, căsătorit cu o franțuzoaică și înrudit cu un ofițer al unui serviciu secret francez, Dacian Cioloș implementează în România politica Bruxellului pe care îl reprezintă. Cioloș e doar expresia acestei birocrații europene numită, nu aleasă. Dacian Cioloș nu are nicio legitimitate politică, el fiind doar un funcționar numit care apără, protejează și promovează interesele Bruxellului și ale multinaționalelor străine. Propaganda împotriva politicienilor aleși și legitimi prin votul românilor, așa cum sunt ei mai răi sau mai buni, a fost înlocuită cu o tehnocrație plătită și nominalizată de birocrația și interesele de la Bruxelles. Promotorii și beneficiarii ”revoluției Colectiv”, finanțate de fundațiile soroșiste, au cerut interzicerea finanțării Bisericii de către stat și scoaterea religiei din școli.

Măsura restrictivă luateă de Dacian Cioloș în recentul proiect de buget de a se aloca ZERO lei din bugetul de stat către Biserică, e cinică, deorece bugetul României nu e moștenirea lui taică-său și mă-sa de la Pericei, ci constituit din taxele și impozitele colectate de la români, care în majoritatea lor sunt creștini ortodocși. Premierul Cioloș a preferat să asculte doar opiniile lui Guran, Chirilă, Pippidi sau Cernea, nu ale milioanelor de români creștini ortodocși care contribuie cu bani mulți la bugetul de stat. Pe români nu i-a întrebat Dacian Cioloș dacă vor să nu se mai finanțeze Catedrala Mântuirii Neamului sau alte biserici. Cu ce drept un premier numit, nu ales, de către o eurocrație atee și coruptă de la Bruxelles își permite să hotărască în numele milioanelor de români ortodocși plătitori de taxe și impozite ca din banii lor să nu se dea la finalizarea Catedralei Mânturii Neamului. A ajuns ca Remus Cernea să dea tonul politicii guvernului Dacian Cioloș, cu câteva săptămâni înainte de discutarea proiectului de buget. Să fie Remus Cernea adevăratul premier al României iar Dacian Cioloș executantul acestuia? Cu ce legitimitate Dacian Cioloș pune mai presus interesele lui Remus Cernea și ale fundațiilor magnatului maghiar Geroge Soroș, care militează împotriva BOR, mai mult decât doleanțele milioanelor de români care muncesc și își plătesc taxele și impozitele la bugetul de stat. Nimeni nu are dreptul, cu atât mai puțin un premier ”tehnocrat” numit, nu ales, și deci fără nicio legitimitate, să hotărască să nu se mai finanțeze din bugetul de stat, alimentat de către zeci de milioane de români ortodocși, Catedrala Mânturii Neamului.

Românii ar trebui să iasă acum în stradă și să protesteze față de privatizarea bugetului național de către un premier neales și deci nelegitim. Pe bună dreptate premierul și-a recăpătat un renume trist, acela de Guvernul ”Dacian Soroș”, care pune mai presus interesele unei eurocrații corupte, a multinaționalelor străine și ale fundațiilor soroșiste decât cele ale poporului român și ale României. Pe când o autosesizare a parchetului general față de premierul Dacian Cioloș care hotărăște bugetul românilor conform unor interese străine? Pe de altă parte e și o lecție morală și de viață pentru unii slujitori și consilieri BOR, care cred că e ”cool”, dacă se ”fac frate cu dracu”, prin scrierea discursurilor lutheranului despre BOR, realizează interviuri cu ecologiști atei la radiouri creștine și militează Colectiv că le place muzica hard-rock, că vor schimba astfel imaginea Bisericii, ci dimpotrivă atitudinea nedemnă e o dovadă de slăbiciune, o trădare a lui Hristos și oferă muniție suficientă să se lovească în singura instituție care a mai rămas românească și care apără valorile naționale în statul român. Guvernul Dacian Cioloș este cel mai urât coșmar din ultimii 25 de ani pentru cei 20 de milioane de credincicioși ortodocși, obligați să execute directivele a câtorva mii de români de pe statele de plată ale Bruxellului și ale fundațiilor soroșiste. Personal doresc ca o parte din banii mei luați de stat, prin taxe și impozite, să fie direcționați către construcția Catedralei Mântuirii Neamului.

Ionuț Țene

Catedrala-Manturii-Neamului