O femeie a fost accidentată la Cluj de o bucată de tencuială desprinsă din clădirea fostului Hotel Continental de pe strada Napoca. Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21, victima fiind în acest moment în afara oricărui pericol.

Reprezentantul ISU Cluj, sublocotenentul Vicenţiu Rendeş, a precizat că la faţa locului s-au deplasat două echipaje de intervenţie pentru a acorda primul ajutor femeii şi a securiza zona, titrează Radio Cluj.

O femeie de aproximativ 27 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, dat fiind faptul că bucăţi de tencuiala şi finisaje de pe o clădire de pe strada Napoca au căzut pe ea. Ne-am deplasat la faţa locului cu o ambulanţă SMURD pentru acordarea primului ajutor medical şi transportarea victimei la spital şi un echipaj de intervenţie la înălţime pentru a asigura zona astfel încât să nu mai existe pericole pentru persoanele care trec prin acel loc. (Vicenţiu Rendeş)

Clădirea fostului Hotel Continental a fost cumpărată de omul de afaceri clujean Ioan Bene. Imobilul se află în stare avansată de degradare dar nu a putut fi restaurat deoarece documentaţiile tehnice depuse pentru începerea lucrărilor au fost de trei ori respinse de primărie.

Nu e prima dată când cade tencuiala clădirii dezafectate pe trecătorii din centrul Clujului.

NapocaNews