Zilele acestea, pentru prima dată, germanul Martin Schulz, a tras un semnal de alarmă că Uniunea Europeană se poate dezmembra în următorii 10 ani. Președintele Parlamentului European a declarat aproape profetic presei europene: “Nimeni nu poate spune dacă Uniunea Europeană va mai exista în forma actuală peste 10 ani. Dacă vrem să mai existe, atunci trebuie să luptăm din greu pentru ea”. Șeful legislativului european a reacționat și la avertismentul recent al ministrului luxemburghez de externe și al migrației, Jean Asselborn, conform căruia Uniunea Europeană s-ar putea destrăma. Președintele Parlamentului European nu a precizat ce anume amenință UE, dar toată lumea a înțeles că e vorba de criza imigranților.Uniunea Europeană se confruntă cu discensiuni în privința crizei migranților, în special între cancelarul german Angela Merkel și lideri din fostul bloc est-comunist, care se opun planului U.E. de distribuire de cote de refugiați. Spațiul Schengen pare și acesta amenințat, unele state reintroducând controale la frontiere. Recent s-a construit un gard de fier între două state Schengen: Austria și Slovenia. De asemenea, Grecia a cerut ajutor european pentru securizarea frontierelor sale și gestionarea valului de migranți, dezamorsând amenințările unor state comunitare privind o eventuală excludere a sa din Spațiul Schengen. În chestiunea dezmembrării U.E. președintele Marin Shulz e cinic, ipocrit și mincinos. Vinovați de pericolul dezmembrării U.E. nu sunt țările central și est-europene, care se opun cotelor obligatorii de refugiați musulmani, ci clica coruptă de birocrați corupți, cu salarii uriașe, de la Bruxelles, în frunte cu Juncker, încurajată de cancelarul german Angela Merkel, care i-a invitat pe imigranții musulmani în august cu încălcarea legislației transfrontaliere, a spațiului Schengen și a acordurilor de la Dublin privind amprentarea intrușilor în U.E.

Angela Merkel, F. Hollande și clica de eurocrați corupți numiți și nu aleși, nu țările foste comuniste sunt vinovate de o eventuală dezmembrare a Uniunii Europene. Acești politicieni europeni, care își trag sevele ideologice din neo-marxismul, ateismul, troțkismul, libertinismul și stânga radicală din anii 70, în frunte cu Barroso, Junckers, Merkel, Schulz și Cohn Bendit sunt vinovați moral de blocarea proiectului unității europene. Există o complicitate între acești socialiști radicali, care în tinerețe colaborau cu celule teroriste arabe în numele libertății Palestinei, și valul de imigranți musulmani?. Această complicitate s-a extins în susținerea elementului arab și islamist în Europa pe principiul că arabii sunt buni, iar europenii naționaliști și creștini sunt răi. Europa a ajuns sub dictatul funcționarilor corupți de la Bruxelles care s-au îndepărtate de cerințele și nevoile reale ale popoarele europene. Liderii occidentali își văd doar interesele personale obscure și pecuniare într-un multiculturalism prost înțeles și aplicat care duce la destructurarea pilonilor spirituali ai Europei și în special a creștinismului. Cred din ce în ce mai mult că acești politicieni ipocriți, ignari și gregari ai Bruxellului au deschis porțile Europei milioanelor de musulmani, încasând comisioane uriașe de la Arabia Saudită și de la rețelele de trafic de carne vie, dar în același timp oferă lecții ipocrite de morală și justiție țărilor mai mici ca România, Ungaria, Polonia sau Cehia.

Totuși, popoarele europene au început să se trezească. În Franța, Frontul Național a câștigat primul tur al alegerilor regionale, iar dincolo de Rin, Alianța pentru Germania și mișcarea anti-islamistă Pegida vor reuși să spulbere partidul cancelarului german Angela Merkel, care e vinovat penal de încălcarea tuturor legilor europene privind imigrația ilegală. În Polonia, conservatorii catolici au dat jos steagul U.E. de pe clădirea guvernului și promovează o politică protecționistă în economie și politică față de multinaționale și interesele Bruxellului. Deocamdată, în România a ajuns la Palatul Victoria o filială a Fundației Soroș, care implementează ad litteram interesele magnatului maghiar privind imigrația islamistă și transformarea țării în sub-colonie. Dar acest guvern ”Dacian Soroș” este doar un accident de parcurs înainte ca forțe politice naționale care se regrupează acum vor obține rezultate spectaculoase în 2016. Acest clivaj între elita politică de la Berlin, aliată cu funcționarii corupți de la Bruxelles, și popoarele europene va duce în mod sigur la dezmembrarea Uniunii Europene. Popoarele europene doresc stabilitate, siguranță și prosperitate, lucruri pe care Berlinul lui Merkel sau Comisia Europeană nu o mai pot asigura. Paradoxal, tot mai mulți europeni privesc spre un model de stabilitate rusească, în care terorismul islamist de tipul Saint-Denis sau Molenbeek nu face legea ca în U.E și cetățenii europene nu mai vor să le fie interzise valorile. Dar această dezmembrare a U.E. se va realiza după modelul destructurării unei alte federații letale: URSS. Atunci președinții Rusiei, Belarus și Ucrainei s-au întâlnit în 1991 într-o pădure și au înființat Comunitatea Statelor Independente, desființând Uniunea Sovietică și lăsându-l pe Mihai Gorbaciov fără țară și serviciu de președinte. Popoarele reprezentate de noile guverne din țările europene sătule de politica anti-europeană a Bruxellului, se vor întruni poate și vor înființa o altă uniune, cu o altă capitală, care să le reprezinte interesele, legile și civilizația și, mai ales să asigure siguranța cetățenilor. Noua Uniune Europeană va fi formată din europeni pentru europeni în spiritul tradițiilor milenare greco-romane și creștine, iar Merkel, Schulz, Barroso, Junckers sau Bendit vor fi doar fantomele unui trecut de coșmar pentru europenii mândri de istoria, economia, civilizația și destinul comun. Uniunea Europeană așa cum Nu funcționează acum la Bruxelles trebuie să se dezmembreze să facă loc unei alte confederații, în care popoarele europene să se regăsească libere, unite și independente.

Ionuț Țene

7f1a82c9ba7ed525f87fc7f3aca51563-900x444