Anul Nou nu a sosit în Europa cu artificii și bucurii, ci umbrit de extremismul islamic. De teama unor atacuri teroriste s-a renunțat la focurile de artificii. Dar evenimente și mai îngrijorătoare au avut loc la Köln. Orașul german a fost scena unor barbarisme demne de ghetourile lumii a treia: sute de femei au fost violate, agresate, molestate și tâlhărite de peste 1.000 de imigranți arabi și negri, de religie islamică. Non-europenii și-au propus să transforme noaptea de revelion într-un festival al terorii, arătând pentru încă o dată că îi urăsc pe autohtoni și că disprețuiesc Europa.

După ce anul 2015 a fost plin de incidente teroriste, de la asasinarea unor caricaturiști ai publicației Charlie Hebdo până la atentatele teroriste de la Paris din luna noiembrie, se pare că nici 2016 nu va fi un an scutit de vărsare de sânge în Occident. Iar de la an la an lucrurile se vor înrăutăți pe măsură ce numărul musulmanilor de pe continent va crește și pe măsură ce politicienii corupți continuă să accepte hoardele de invadatori deghizate sub formă de refugiați. Moartea a peste 130 de oameni în capitala Franței a demonstrat clar că islamiștii nu fug de război, ei aduc războiul în țările europene, unii din teroriști find veniți în Europa ca ”refugiați”. Sunt șanse foarte mari ca și printre violatorii și hoții din Köln să fi fost indivizi sosiți recent în Europa. Eu am vizitat acest oraș în vara anului trecut, am stat doar câteva ore dar m-am simțit mai mult ca în Pakistan sau Nigeria decât ca într-o urbe nemțească. Străzile erau pline de imigranți: de la negri dubioși ce arătau a traficanți de droguri și infractori din filmele americane, până la arabi îmbrăcați cu cearceafuri alături de femei acoperite în negru de le vedeai doar ochii. Germanii erau mai preocupați să frecventeze numeroasele baruri de homosexuali din zona centrală (locații vizibile după steagurile cu curcubeu afișate pe ele) decât de faptul că acest vechi oraș european urmează să își schimbe stăpânii. Peste golul spritual și moral lăsat în vest de către marxismul cultural, prin atacarea creștinismului și a valorilor tradiționale, va cădea bomba islamismului radical, gata să îl umple. Singura speranță e întoarcerea la principiile național-creștine și condamnarea ideologiilor anti-europene ce au dus la această situație dezastruoasă.

În țările din vest, pline de imigranți din Asia și Africa, nu mai trece o zi fără să aibă loc zeci de cazuri de violență împotriva europenilor: violuri, crime, bătăi, furturi și chiar atentate teroriste. Europa începe să semene mai mult cu Siria sau Irak decât cu un continent unde domnește ordinea și civilizația. În ciuda haosului creat de islamiști, am văzut că stângiștii vin zilele acestea cu discursuri din ce în ce mai cretine. Dacă musulmanii violează și jefuiesc femei nevinovate, aceștia dau vina pe opozanții imigrației. Dacă imigrația este asemeni unei ciume pentru acest continent, atunci pot spune că neomarxiștii ce susțin acest fenomen sunt cancerul Europei. Primarul din Köln, Henriette Reker, a sfătuit femeile să stea departe de imigranți dacă nu vor să fie molestate. De parcă asta ar fi ceva ușor de făcut într-un oraș unde la fiecare colț de stradă bandele de negri și arabi fac legea. Deși a trecut mai mult de o săptămână de la Anul Nou, valul de violuri și infracțiuni cauzate de imigranți continuă în vestul continentului. Presa mainstream dezinformează, politicienii tac, iar neomarxiștii dau vina pe europeni luând partea islamiștilor. Nimic nou, nimic ce nu s-a mai repetat de zeci și sute de ori.

Este bine că după incidentele acestea, în Germania, au loc noi proteste împotriva imigrației și a islamizării. Europa se trezește! Iar asta trebuie să ne dea de gândit și nouă românilor, să prevenim apariția unor asemenea probleme la noi în țară. Să nu uităm că premierul Dacian Cioloș, fost comisar european, actuală marionetă a UE în România, a dat ordin să se ridice trei noi centre pentru ”refugiați”. Există români ce se luptă cu sărăcia, copii și bătrâni, iar Cioloș nu mai știe cum să facă pe plac păpușarilor de la Bruxelles și să aducă și aici islamiști, teroriști și violatori. Totul pe banii noștri.

Comportamentul acestor hoarde de invadatori nu mă miră și nu ar trebui să ia pe nimeni prin surprindere. Sunt din ce în ce mai mulți pe an ce trece și devin din ce în ce mai extremiști. Ceea ce până acum vedeam prin Afganistan o să vedem de acum înainte pe străzile din Occident. După evenimentele din ultimul an, după furtuna de atentate teroriste și sutele de mii de refugiați primiți cu brațele deschise de politicienii trădători și idioții utili spălați pe creier de marxism cultural, există șanse serioase ca în Europa să pornească un război civil. Se va ajunge acolo în maxim câteva decenii. Cine va fi atunci de vină? Toți cei ce au susținut islamizarea Europei desigur.

A venit vremea ca naționalismul să renască în toate statele europene! Pe măsură ce doctrina eșuată a multiculturalismului își arată colții, tot mai mulți oameni încep să vadă că naționaliștii au avut dreptate: europenii nu pot să trăiască în pace alături de oameni ce vor să ne omoare sau să ne convertim forțat la religia lor fanatică, nu putem fi toleranți față de islamiștii ce urăsc libertatea și toleranța. Orice altceva înseamnă sinucidere! Iar cine e de părere că exagerez îl invit să se plimbe noaptea cu soția sau prietena printr-un cartier de imigranți din Bruxelles, München, Paris, Londra sau alt mare oraș occidental. Inutil să spun ce poate păți! În prezent, în Europa, există o confruntare între opozanții imigrației și ai corectitudinii politice pe de o parte și imigranți alături de susținătorii lor europeni (autohtoni ce își urăsc propria identitate și existență) de cealaltă parte. Pe măsură ce adevărul despre imigrație iese la iveală, naționalismul se va ridica din nou. Iar când grupări naționaliste vor ajunge la putere în țările europene, atunci trebuie luate măsuri împotriva invadatorilor. Nici un imigrant nu mai trebuie primit, iar cei ce sunt deja pe continent trebuie expulzați. Fie asta, fie vor porni un război împotriva noastră! Dacă ne e greu să ne imaginăm astfel de scenarii apocaliptice, să ne uităm doar la victimele multiculturalismului, moartea și suferința lor prezic viitorul mai clar decât orice pot scrie pe această temă. Iar cine va triumfa în această luptă va fi determinat de fiecare din noi!

Codrin Goia

 

Glaubenskrieg-erreicht-Deutschland-Polizei-zieht-Kraefte-aus-NRW-zusammen-weitere-Demonstrationen-geplant-Muslimische-Tschetschenen-greife_image_630_420f_wn