Traian Basescu i-a raspuns, luni, cu o serie de ironii, lui Dan Mihalache, dupa ce seful cancelariei prezidentiale a criticat iesirile publice ale fostului presedinte.

„Eu ma uit, eu cred, strict teoretic, cand ai fost doua mandate presedinte cred ca e bine sa mai stai si pe acasa. Ma ingrijoreaza si ma mira retorica pe care o dezvolta fostul presedinte in momentul de fata, pot sa inteleg calculele electorale dar retorica e una periculoasa pentru Romania”, a declarat duminica seara, la Antena 3, Dan Mihalache, ironizand totodata si sondajele care arata ca Miscarea Populara e in crestere.

Mihalache-Corlatean-Ponta-Maior-300x174

În replica, Traian Basescu i-a sugerat lui Mihalache sa ii faca recomandarea de a sta mai mult pe acasa presedintelui Iohannis.”Draga Mihalache, inteleg ca, ieri seara, la televiziunea de casa a Cotrocenilor, Antena 3, in emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor, bine sustinut de unsurosul Chirieac, ai facut afirmatia, citez, ‘in locul lui Basescu, m-as duce acasa’. Este parerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilitati in stat.

Totusi, in momentele in care nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea SA STEA MAI MULT ACASA sefului tau direct, domnul Iohannis, care este presedinte in functie? Ia mai gindeste-te putin, Mihalache”, a scris pe Facebook Traian Basescu.

De Crăciun şi Anul Nou, preşedintele Klaus iohannis a petrecut un concediu de lux cu soţia şi SPP-ul  în Florida, la Miami Beach (USA).

NapocaNews

images