Membrii „Asociației Africane și pentru Studii Asiatice” au analizat un curs de istorie prezentat de la 16 ani pentru elevii din școlile engleze, în care se învață că africanii au fost cei mai vechi locuitori ai Angliei.Creatorii cursului de istorie au declarat că punctul principal al cursului este de a contesta „dominația albilor” în istoria Marii Britanii.

Noii cercetători ideologici finanțați de fundații soroșiste consideră că legiunile romane erau formate din mauri și negri din nordul Africii și Orientul Mijlociu, așezate de împăratul Hadrian în castrele de pe limesul care îi poartă numele. Criticii spun că este „propaganda pro-imigrație.”

Istoricul Sir Roy Strong, a declarat: „Singurii africani care au venit aici au fost câteva sute veniți cu romanii și apoi au plecat! Mi se pare deranjant ca și copiii noștri trebuie învățați ceva care este proiectat în mod clar pentru a contribui la probleme contemporane, mai degrabă decât a spune povestea insulei noastre în mod corespunzător”.

Chris McGovern, președinte al Campaniei pentru  Educație Reală  a spus „Țara este vândută ideologiei politically correct și identitate națională sacrificată pentru grupurile minoritare ca să se simtă incluse. Istoria s-a transformat în propagandă pro-imigrație.”

Acest curs va fi predat în școli de limbă engleză, din septembrie, 2016, pe tot cuprinsul Marii Britanii.

NapocaNews

imigranti-keleti1